STuNT MeDia .NL

Belgische vlag en de Rode duivels supporten

belgische vlag

Nederland doet dit jaar helaas niet mee aan het Wereld Kampioenschap voetballen. Dat betekent dus dat er geen oranje avonden zullen zijn. En geen cafés vol met mensen in oranje kledij. Het betekent echter niet dat mensen niet kunnen gaan genieten van voetbal op grote schermen. De vraag is allen: wat doe je als je eigen land niet meespeelt? Het antwoord is heel simpel, want dan kun je de buurlanden gaan steunen. Of het dan België of Duitsland wordt is geheel aan jou! In dit geval neem ik België even als voorbeeld, omdat ze daar voor een deel ook Nederlands praten.  Wil jij weten hoe je het WK van 2018 net zo leuk kan vieren als in alle andere jaren? Lees in deze blog dan alles over de rode duivels en de Belgische vlag, want ook die mag niet ontbreken.

De Belgische vlag en waaien maar

Het maakt eigenlijk niet uit met welke kleur je zwaait. Als je maar voor een team kunt zijn. En hoewel het altijd het allerleukst is om met je eigen vlag te kunnen zwaaien, is het buurland ook leuk! Je kunt gelijk eens het kampioenschap vanuit een ander perspectief zien. De Belgische vlag is alleen iets dat je tijdens het supporten van de Rode Duivels zeker moet hebben. Heb je dus nog geen Belgische vlag dan kun je die gewoon online bestellen. Ook de Belgische vlag wordt namelijk gewoon door Nederlandse webshops verkocht. Je hoeft ook niet lang te wachten om de Belgische vlag te ontvangen. Je zit al op het internet dus als je toch bezig bent…

Een feestje met de Belgische vlag

Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, maar een feestje geven tijdens het WK is altijd leuk. Het feit dat Nederland niet meedoet hoeft je er niet van te weerhouden. Een Belgische vlag en wat leuke  versieringen in de kleuren zwart, rood en geel zorgt al voor een geweldig feestje. Als iedereen dan ook nog gekleed komt in de kleuren van de Belgische vlag is het helemaal af. Wat dacht je ervan om een keer niet in het oranje , maar in de Belgische vlag kleuren helemaal los te gaan als het team scoort. In het begin zal het misschien een beetje raar voelen, maar leuk zal het zeker zijn! Uiteraard verplicht niemand je om te kiezen voor de  vlag van België, het kan bijvoorbeeld ook een Duitse zijn. Mits je ze uit elkaar weet te halen!

Mobiele versie afsluiten