STuNT MeDia .NL

Thuis op de bank of naar de kroeg?

carnaval

Er bestaat toch niks fijners dan thuiskomen, je schoenen uitgooien en op de bank te ploffen? Het rust momentje van de dag. Veel vrouwen trekken hun bh ook nog het liefste uit. Thuis hoef je er niet meer mooi uit te zien. Thuis draag je iets wat comfortabel is. In de winter is wel vaak het probleem dat je het snel koud krijgt. Gelukkig bestaan daar ook oplossingen voor! Je hebt een paar warme sloffen nodig en een heerlijke onesie.

 

 

Wat is een onesie?

Het eerste wat in mij opkomt is een comfortabel thuis pak. Het is namelijk 1 geheel. Je stapt erin, doet je armen erin en je trekt hem aan. De warme die jouw eigen lichaam produceert blijft dus tussen jou en de stof van de onesie hangen.  Zo koel je minder snel af. Het zijn geen zweet pakken overigens. Het zijn onesies gemaakt van badstof wat nog wel goed ventileert. Het enige nadeel is dat als je moet plassen het pak vanaf de schouders uit moet. Niet heel veel theedrinken dus!

 

 

Oude mutsen pakjes

Veel mensen denken bij het woord onesie aan een oude dames pak. Gelukkig zijn de tijden veranderd! Tegenwoordig hebben ze te gekke ontwerpen! Zo hebben ze tegenwoordig pakken in de kleuren van een lieveheersbeestje, een panda, een koala, noem het maar op. Zo ben je lekker comfortabel thuis en zie je er ook nog eens super schattig uit! Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om een basic kleur onesie aan te schaffen. Toch zou ik zelf voor de dieren onesies gaan, ze zijn zo leuk!

Feesten!

Het hele jaar door kun je thuis schattig zitten op de bank maar 1 keer per jaar mag je met jouw onesie naar buiten! Namelijk met carnaval. De onesies zijn ideale verkleedpakken. Zo ben je al snel veranderd in een konijntje of een vos en loop je er ook nog een comfortabel bij! Je doet er gewoon een paar basic schoenen onder en klaar ben je! Wil je echt helemaal uitpakken dan kun je je gezicht nog mee schminken met jouw outfit. De keuze is reuze!
Je moet wel snel wezen hoor, de pakken vliegen namelijk de deur uit. Veel mensen hebben deze makkelijke feestkostuums namelijk uitgevonden. Gelukkig heb ik nog beter nieuws voor de studenten of scholieren, er is namelijk behoorlijke sale op de pakken momenteel! Tot wel 50 % korting. Dan hou je weer meer geld over om nog een paar biertjes te drinken.

Mobiele versie afsluiten