Een diesel heftruck heeft de extra kracht die je nodig hebt

      Reacties uitgeschakeld voor Een diesel heftruck heeft de extra kracht die je nodig hebt

Wanneer je in de bouw werkt en je krijgt een grote levering van stenen en ander bouwmateriaal, dan wil de leverancier deze spullen best even afladen en neerzetten, maar je zult er zelf voor moeten zorgen dat de stenen en het andere bouwmateriaal op de juiste plek gezet worden. Dat red je niet even met een steekwagentje. Daar heb je brute kracht voor nodig en dan wel in de vorm van een diesel heftruck. Een diesel heftruck heeft meer kracht dan een elektrische heftruck en is daardoor uitermate geschikt om buiten te gebruiken. Ook de wielen onder een diesel heftruck zijn, over het algemeen, wat groter. De banden zijn voorzien van een groffer profiel. Zo komt de diesel heftruck niet vast te zitten in de modder en kunnen zware ladingen over de bouwplaats worden gebracht zonder eerst platen neer te moeten leggen.

Een diesel hefruck is minder vriendelijk voor het milieu

Maar toch is het soms gewoon nodig om te gaan voor een heftruck op diesel. Je kunt de impact op het milieu beperken op verschillende manieren. Zo kun je de heftruck uitzetten als deze even niet gebruikt wordt, het apparaat staat dan niet te "dieselen" en de uitstoot zal verminderen. Ook is het van belang dat onderhoud aan de verbrandingsmotor op regelmatige basis wordt uitgevoerd door een gespeciliseerd bedrijf. Je zorgt er dan voor dat de impact op het milieu zo laag mogelijk blijft.

Waar koop je zo'n heftruck?

Je koopt de heftruck op diesel natuurlijk niet online. Je wilt het apparaat werkend zien en er misschien zelf even opzitten voor je overgaat tot de aanschaf. Maar je kunt wel een goede selectie maken van achter je laptop. Je kunt precies je wensen invoeren in het handige keuzemenu en zo jouw, op papier perfecte, diesel heftruck, vinden. Het is wel slim om even goed te kijken naar waar deze heftruck staat: ben je helemaal enthousiast en kom je er dan achter dat de heftruck in Zuid Frankrijk staat, dan geeft dat toch een beetje een domper op de feestvreugde.

Ook verkopen doe je via dezelfde site

Ben je gestopt met je bedrijf of heb je door bedrijfsovername machinerie over? Dan kun je dit het best even voorzien van een goede onderhoudsbeurt en dan online te koop zetten. Heb je meerdere machines te koop? Dan is het voordeliger om een abonnement af te sluiten. Gaat het om een enkel exemplaar? Dan kun je ook eenmalig een advertentie plaatsen.